Διαμόρφωση εσωτερικών & εξωτερικών χώρων

Διαμορφώνουμε και κατασκευάζουμε το σπίτι των ονείρων σας βάση των ιδεών σας

Χωρίσματα

Τοποθετήσεις γυψοσανίδας όπως εσείς επιθυμείτε αποτελούμενη από μεταλλικό σκελετό και μόνωση για γρήγορο και τέλειο αποτέλεσμα.

Ηχομόνωση, Θερμομόνωση, Πυροπροστασία

Ερχόμαστε σήμερα με μία νέα πρόταση στον χώρο της μόνωσης, παράγοντας και προσφέροντας ένα νέο οικολογικό προϊόν, τον πετροβάμβακα ο οποίος είναι ένα φυσικό ινώδες που παράγεται απο την τήξη πετρωμάτων.

Στεγανοποίηση

Ασφαλτικές μεμβράνες, απλές ή αυτοκόλλητες, άσχιστες, ελαστομερείς, με ειδικό φίλμ αλουμινίου για μακρόχρονη προστασία. Ιδανικές για συναρμογές, ρωγμές, σοβατέπια και πολλά άλλα.

A A A

Σχετικά με εμάς

Η επιχείρηση Σαμακοβλής Κωσταντίνος με έτος ίδρυσης το 1998, δραστηριοποιείται στην διαμόρφωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων τόσο στην Κατερίνη και στον Νομό Πιερίας όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Η μακρόχρονη και επιτυχημένη συνεργασία μας με μεγάλες εταιρείες στο χώρο της βιομηχανίας έχει ως αποτέλεσμα την εμπιστοσύνη και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας από τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας. Τα υλικά είναι όλα υψηλής ποιότητας με καθετοποιημένα συστήματα εφαρμογής (μελέτη, προεργασίες, ενδιάμεση και τελική εφαρμογή των υλικών).

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας. Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας και είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση η πληροφορία.

 
 
 
 
Copyright © 2011 samakovlis.gr